מאפינס בריאות

חדשות כיפה תמר ידין, דיאטנית קלינית ויועצת לחברת הרבלייף 15/02/23 10:50 כד בשבט התשפג

צילום: יחצ
צילום: יחצ

מצרכים

• שקית לקט כרובית וברוקולי קפואים

• קישוא אחד

• 2 ביצים

• 2 כפות קמח (ניתן להשתמש גם בקמח שקדים, לרגישים לגלוטן או בקמח מחיטה מלאה)

• גביע קוטג' 5%

• כף גבינה בולגרית 5%

• כפית אבקת אפייה

הוראות הכנה

1. להרתיח את לקט הירקות הקפוא, עד שהירקות מתרככים וניתן למעוך אותם במזלג.

2. כשהירקות לקראת התרככות מלאה, הוסיפו את הקישוא לסיר, עד שגם הוא יתרכך.

3. לצנן את הירקות ואז למעוך אותם במזלג.

4. לערבב בקערה את שאר הרכיבים.

5. להוסיף את הירקות המעוכים והמצוננים לקערה ולערבב הכל יחד.

6. לשמן עם ספריי שמן תבניות מאפינס ולהעביר את הבלילה לתבנית.

7. להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 25 דקות.

המתכון באדיבות חברת הרבלייף

כתבות נוספות