מצרכים
שמן זית
4 בטטות מקולפות וחתוכות לרצועות
2 שיני שום קצוצות
חצי בצל קצוץ
125 גרם גבינת פטה
חצי גביע יוגורט טבעי
2 ביצים
150 גרם עלים ירוקים טריים (קייל, תרד, רוקט)
מלח ופלפל
הוראות הכנה
חממו מראש תנור ל-180 מעלות.
במחבת שפכו את שמן הזית וטגנו את רצועות הבטטה עד לריכוך. הסירו והניחו על נייר מגבת את כל הרצועות.
באותה המחבת, הניחו את הבצלים והשום וטגנו קלות.
הוסיפו את העלים הירוקים למחבת ובשלו עד לריכוך.
לאחר הבישול העבירו את התערובת לקערה והוסיפו את הביצים, הגבינה, היוגורט, המלח והפלפל וערבבו היטב.
הניחו את רצועות הבטטה בתחתית תבנית אפייה כבסיס לטארט ולאחר מכן שפכו מעליהן את תערובת העלים והגבינות.
הכניסו לתנור לאפייה של 35 דקות.
המתכון באדיבות המתכונאים של Beko, מותג מכשירי החשמל הבינלאומי