פשטידת כרובית - מיקי שמו

חדשות כיפה חדשות כיפה 04/06/19 10:41 א בסיון התשעט

פשטידת כרובית מתוך אין כמו בבית- בערוץ האוכל- מתכון של מיקי שמו., צילום: נופר בוגנים
פשטידת כרובית מתוך אין כמו בבית- בערוץ האוכל- מתכון של מיקי שמו., צילום: נופר בוגנים

מצרכים

4 כפות שמן זית

6 ביצים

2 מיכלי שמנת מתוקה

200 גרם גבינה פטה עיזים מפוררת גס

200 גרם גבינת עיזים "פרומעז" חתוכה לקוביות בגודל 1 ס"מ.

2 כפיות מלח

2 כפיות פלפל שחור

2 כפיות אגוז מוסקט

1 ק"ג כרובית (כרובית בינונית)

300 גרם בצל ירוק

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מחממים תנור ל 170 מעלות.

מרתיחים את הכרובית במים רותחים עם מעט שמן זית במשך כ- 5-7 דקות.

מפרידים את פרחי הכרובית ומעט קוצצים אותם.

חותכים את הבצל הירוק לטבעות.

בקערת גדולה מערבבים את כל החומרים יחד עם הבצל הירוק והכרובית.

מעבירים לתבנית הפיירקרס משומנת בספריי שמן ואופים כ- 1 שעה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

המתכון באדיבות המתכון באדיבות ערוץ האוכל אפיק 28 ב-yes וערוץ 38 ב-HOTאוכל

כתבות נוספות