מצרכים
4 כפות שמן זית
6 ביצים
2 מיכלי שמנת מתוקה
200 גרם גבינה פטה עיזים מפוררת גס
200 גרם גבינת עיזים "פרומעז" חתוכה לקוביות בגודל 1 ס"מ.
2 כפיות מלח
2 כפיות פלפל שחור
2 כפיות אגוז מוסקט
1 ק"ג כרובית (כרובית בינונית)
300 גרם בצל ירוק
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מחממים תנור ל 170 מעלות.
מרתיחים את הכרובית במים רותחים עם מעט שמן זית במשך כ- 5-7 דקות.
מפרידים את פרחי הכרובית ומעט קוצצים אותם.
חותכים את הבצל הירוק לטבעות.
בקערת גדולה מערבבים את כל החומרים יחד עם הבצל הירוק והכרובית.
מעבירים לתבנית הפיירקרס משומנת בספריי שמן ואופים כ- 1 שעה.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
המתכון באדיבות המתכון באדיבות ערוץ האוכל אפיק 28 ב-yes וערוץ 38 ב-HOTאוכל