פשטידת כרובית - מיקי שמו

א בסיון התשעט
,
04 ביוני, 2019
04/06/2019 10:41
פשטידת כרובית מתוך אין כמו בבית- בערוץ האוכל- מתכון של מיקי שמו.

פשטידת כרובית מתוך אין כמו בבית- בערוץ האוכל- מתכון של מיקי שמו.צילום: נופר בוגנים

חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

4 כפות שמן זית

6 ביצים

2 מיכלי שמנת מתוקה

200 גרם גבינה פטה עיזים מפוררת גס

200 גרם גבינת עיזים "פרומעז" חתוכה לקוביות בגודל 1 ס"מ.

2 כפיות מלח

2 כפיות פלפל שחור

2 כפיות אגוז מוסקט

1 ק"ג כרובית (כרובית בינונית)

300 גרם בצל ירוק

הוראות הכנה

מחממים תנור ל 170 מעלות.

מרתיחים את הכרובית במים רותחים עם מעט שמן זית במשך כ- 5-7 דקות.

מפרידים את פרחי הכרובית ומעט קוצצים אותם.

חותכים את הבצל הירוק לטבעות.

בקערת גדולה מערבבים את כל החומרים יחד עם הבצל הירוק והכרובית.

מעבירים לתבנית הפיירקרס משומנת בספריי שמן ואופים כ- 1 שעה.

המתכון באדיבות המתכון באדיבות ערוץ האוכל אפיק 28 ב-yes וערוץ 38 ב-HOTאוכל

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

מנטה וביל צילום: טיבור יגר

אהבה שחור לבן: הפינגווין שהתאלמן מצא אהבה חדשה

קרא עוד