לביבות גבינה בכמה ואריאציות

כא באייר התשסז
,
09 במאי, 2007
09/05/2007 0:00

צילום: shutterstock

חלבי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

גרסה א´: 250 גר´ גבינת 9% (מכל), 3 ביצים, 4 כפות גדושות קמח תופח, מלח, פלפל שחור, שמן לטיגון.

אפשר לגוון על ידי תיבול באחד המרכיבים הבאים: עירית, בצל יבש, אבקת מרק בצל, גבינה חריפה מגוררת, או סוכר וניל, קינמון, קליפת לימון, תמצית שקדים.

לביבות גבינה – ב´

מצרכים: 750 גרם גבינה 5%, כוס סוכר, כוס קמח, 2 ביצים, קליפת לימון, 2 שקיות סוכר וניל (אם חסר קמח - להוסיף, וכדאי גם לטבול בקמח לפני הטיגון)

לביבות גבינה – ג´

מצרכים: 250 גרם גבינה 5%, כוס קמח, ביצה אחת, קליפת לימון, 3 – 4 כפות סוכר/ מלח ופלפל

להגיש עם שמנת, קינמון ותמצית וניל או מעט גרד לימון.

הוראות הכנה

במחבת כבדה. מטגנים לביבות משני הצדדים. מגישים חם עם יוגורט או עם אבקת סוכר, או סתם כך.

הערות

ארוחת ערב טעימה ופשוטה
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

איתמר בן גביר צילום: Yonatan Sindel/Flash90

השב"כ מחסל חשבונות באמצעות בני משפחה?

קרא עוד