סגור

סלט פסטה צבעוני עם לבבות ארטישוק ושמן זית

יט באדר ב'
,
26 במרץ, 2019
26/03/2019 15:10
סלט פסטה צבעוני עם לבבות ארטישוק ושמן זית

סלט פסטה צבעוני עם לבבות ארטישוק ושמן זיתצילום: teka

חלבי
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

500 גרם פסטה פרפלה (פפיונים) צבעונית

אספרגוס ירוק

פחית של לבבות ארטישוק

מעט עגבניות שרי

100 גרם של מיני מוצרלה

עלי בזיליקום טריים

שמן זית בכבישה קרה

מלח ופלפל

הוראות הכנה

בשלו את הפסטה לפי ההוראות הרשומות על גב האריזה, סננו והוסיפו מעט מים קרים למסננת.

בשלו את האספרגוס באידוי במשך 7 דקות לערך וחתכו אותו לחתיכות של ס"מ אחד.

חתכו את הארטישוק והעגבניות לחצי והוסיפו אותם לפסטה עם שאר המרכיבים.

לסיום, קשטו את המנה עם מספר עלי בזיליקום, שמן זית וכמובן מלח ופלפל.

המתכון באדיבות המותג Teka

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרב פרץ באירוע החמ"ד צילום: יוסי זליגר

מפמ"ר התנ"ך נגד פניית הרב דביר לשר החינוך: "לשון הרע"

קרא עוד