מצרכים
500 גרם פסטה פרפלה (פפיונים) צבעונית
אספרגוס
פחית של לבבות ארטישוק
מעט עגבניות שרי
100 גרם של מיני מוצרלה
עלי בזיליקום טריים
שמן זית בכבישה קרה
מלח ופלפל
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
בשלו את הפסטה במים רותחים ומלח, סננו והוסיפו מעט מים קרים למסננת.
בשלו את האספרגוס באידוי במשך 7 דקות לערך, וחתכו אותו לחתיכות באורך סנטימטר.
חתכו את הארטישוק והעגבניות לחצי והוסיפו אותם לפסטה עם שאר המרכיבים.
לסיום, קשטו את המנה עם מספר עלי בזיליקום, שמן זית וכמובן מלח ופלפל.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka