מתכון להכנת פסטה ורודה

חדשות כיפה 29/05/18 14:19 טו בסיון התשעח

צילום: אסף אמברם
צילום: אסף אמברם

מצרכים

חצי חבילה פסטה בבטה ברילה

2 סלקים

מלח

לרוטב פסטו (ישאר לכם ממנו לעוד מנות):

2 חבילות עלי בזיליקום

4 שיני שום, קלופות

1/2 כוס שמן זית

מלח ופלפל

1/2 כוס צנוברים, קלויים

1/2 כוס גבינת פרמזן, מגורדת דק

ניתן להשתמש במקום ברוטב פסטו קנוי

להגשה:

עלי בזיליקום

גבינת פרמזן, מגורדת דק

הוראות הכנה

- מבשלים את הסלקים עד ריכוך בהרבה מים.

- טוחנים את הסלקים ביחד עם 4 כוסות מים עד שנוצר רוטב ורוד במרקם חלק.

- מרתיחים את הרוטב הורוד וממליחים. מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהפסטה רכה. מסננים.

- פסטו: טוחנים את כל המצרכים עד שנוצר רוטב פסטו במרקם שאוהבים. טועמים ומתקנים תיבול אם יש צורך.

- מניחים את הפסטה בקערה גדולה, מניחים מעל תלוליות של רוטב פסטו ומגישים עם עלי בזיליקום וגבינת פרמזן מגורדת.

המתכון באדיבות מותג הפסטה "ברילה"

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר