פאי לימון ללא אפייה

חדשות כיפה 17/11/19 11:04 יט בחשון התשפ

פאי לימון ללא אפייה, צילום: יחצ TEKA
פאי לימון ללא אפייה, צילום: יחצ TEKA

מצרכים

עבור הציפוי

250 גר' גרנולה

1 כפית מלח

70 גר' מרגרינה מומסת

עבור המילוי

400 מ''ל חלב קוקוס

4 כפות סירופ אגבה

60 מ"ל מיץ לימון

כפית אגר אגר

מעט אבקת וניל

קליפת לימון אחד

הוראות הכנה

רסקו את הגרנולה עדיף בעזרת מכונת טחינה. הוסיפו את המלח והמרגרינה המומסת.

ערבבו את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה וצקו את הבצק לתבנית עגולה בקוטר של כ-20 ס''מ.

שטחו את הבצק וכסו את כל חלקי התבנית.

ערבבו את כל המרכיבים עבור המילוי פרט למיץ הלימון והרתיחו אותם למשך מספר דקות, ערבבו תוך כדי.

כבו את האש והוסיפו את מיץ הלימון. ערבבו פעם נוספת.

מזגו את המילוי לתוך הפאי והוציאו אותו מהתבנית בזהירות על גבי מגש שטוח, בכדי שהמילוי יגיע באופן שווה לכל חלקי הפאי.

הכניסו את הפאי למקרר למשך 3 שעות.

תוכלו להגיש את הפאי בתוספת פירות טריים כמו: פטל, תותים ואוכמניות.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר