פאי בראוניז עם פירורי פנקו

כא בסיון התשעט
,
24 ביוני, 2019
24/06/2019 11:24
פאי בראוניז עם פירורי פנקו

פאי בראוניז עם פירורי פנקוצילום: שני הלוי

פרווה
חצי שעה- שעה
בינוני

מצרכים

מרכיבים לפאי בקוטר 20 ס"מ:

לבסיס+ פירורים:

3 כוסות פירורי פנקו מאסטר שף

70 גרם (1/2 כוס) אבקת סוכר

80 מ"ל (1/3 כוס) שמן קוקוס מומס / מרגרינה מומסת

למלית הבראוניז:

120 מ"ל (1/2 כוס) שמן קוקוס מומס / מרגרינה

200 גרם (1 כוס) סוכר

2 ביצים

70 גרם (1/2 כוס) קמח מאסטר שף

70 גרם (1/2 כוס) אבקת קקאו

קורט מלח

1 חופן שוקולד צ'יפס (אופציונלי)

רוטב שוקולד:

100 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות

60 מ"ל (1/4 כוס) קרם קוקוס מאסטר שף

הוראות הכנה

מחממים את התנור ל-180 מעלות.

מכינים את שכבת הבסיס והפירורים: שמים את כל החומרים בקערה ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת לחה ודביקה. מחלקים אותה לשני חלקים: 2/3 ו-1/3.

שמים את החלק הגדול יותר של התערובת בתוך התבנית ומייצרים תחתית ודפנות הפאי. מהדקים היטב ומעבירים לקירור. שומרים את היתר בצד.

מכינים את מלית הבראוניז: שמים בקערה את שמן הקוקוס, הסוכר והביצים וטורפים היטב. מוסיפים את הקמח, הקקאו והמלח ומערבבים שוב עד שמתקבלת תערובת אחידה וסמיכה. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים שוב.

מעבירים את תערובת הבראוניז לתוך הקלתית ומיישרים. מפזרים מעל את ה- 1/3 הנותר של הפירורים ומיישרים.

אופים את הפאי 20-25 דקות, או עד שהוא מזהיב. מצננים.

מכינים את רוטב השוקולד: ממיסים במיקרוגל את השוקולד וקרם הקוקוס ומערבבים עד שמתקבל גנאש חלק.

מזלפים את הגנאש על הטארט ומגישים.

המתכון באדיבות מאסטר שף

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הטיל לעבר נתניה צילום: צילום מסך

צפו: כך ייראה ירי טיל מיו״ש לעבר העיר נתניה

קרא עוד