עוגת רסק תפוחים בטעם דבש

קרוטונים 17/09/06 00:00 כד באלול התשסו

עוגת רסק תפוחים בטעם דבש , צילום: shutterstock
עוגת רסק תפוחים בטעם דבש , צילום: shutterstock

מצרכים

2 כוסות סוכר

2 ביצים

1/2 כוס שמן

1/2 2 כוסות קמח

1 אבקת אפיה

1 כפית קינמון

1/4 כפית צפורן טחון

1/4 1 כוס רסק תפוחי עץ מקופסא (אני מעדיפה בלי סוכר)

2 כפיות סודה לשתיה

הוראות הכנה

לערבב ביצים שמן וסוכר ולהוסיף בזה אחר זה קמח,אבקת אפיה,קנמון,צפורן ורסק תפוחים.

ממיסים את הסודה לשתיה במים הרותחים ומוסיפים לתערובת.

אופים בתבנית גדולה (לא ענקית) בחום בינוני כשעה.

אפשר להוסיף לעוגה לפני האפיה פרוסות תפוחי עץ לקישוט.

**אני מקשטת מעל באגוזי מלך או פקאנים

לאלה שלא אוהבים את הצפורן והקינמון כמוני אפשרגם לוותר עליהם אבל אז לא חושבים שזו עוגת דבש.

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר