עוגת רסק תפוחים בטעם דבש

חדשות כיפה קרוטונים 17/09/06 00:00 כד באלול התשסו

עוגת רסק תפוחים בטעם דבש , צילום: shutterstock
עוגת רסק תפוחים בטעם דבש , צילום: shutterstock

מצרכים

2 כוסות סוכר

2 ביצים

1/2 כוס שמן

1/2 2 כוסות קמח

1 אבקת אפיה

1 כפית קינמון

1/4 כפית צפורן טחון

1/4 1 כוס רסק תפוחי עץ מקופסא (אני מעדיפה בלי סוכר)

2 כפיות סודה לשתיה

1/2 כוס מים רותחיפ

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

לערבב ביצים שמן וסוכר ולהוסיף בזה אחר זה קמח,אבקת אפיה,קנמון,צפורן ורסק תפוחים.

ממיסים את הסודה לשתיה במים הרותחים ומוסיפים לתערובת.

אופים בתבנית גדולה (לא ענקית) בחום בינוני כשעה.

אפשר להוסיף לעוגה לפני האפיה פרוסות תפוחי עץ לקישוט.

**אני מקשטת מעל באגוזי מלך או פקאנים

לאלה שלא אוהבים את הצפורן והקינמון כמוני אפשרגם לוותר עליהם אבל אז לא חושבים שזו עוגת דבש.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות