סגור

עוגת ריבת חלב

כד בחשון התשסז
,
15 בנובמבר, 2006
15/11/2006 0:00
בשרי
לא מוגדר
בינוני

מצרכים

4 ביצים

1 כוס סוכר (אפשר גם 3/4)

1/2 כוס סירופ מייפל או ריבת חלב

200 ג´ חמאה רכה (אפשר גם מרגרינה אבל עדיף חמאה)

1 מיכל יוגורט

חצי כוס מיץ תפוזים/תפוחים

חבילה קטנה (350 ג´) קמח תופח

הוראות הכנה

מערבלים את הביצים + הסוכר במיקסר ל-5 דקות.

מוסיפים מייפל/ריבת חלב ומערבלים דקה נוספת.

מוסיפים חמאה+יוגורט ומערבלים לתערובת אחידה.

מוסיפים מיץ תפוזים וקמח, מערבבים ושופכים לתבנית משומנת.

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-50 דקות.

אני נוהגת "לשפד" סכין בעוגה בכמה מקומות אחרי שהיא מתחילה להתייצב (20 דקות אחרי תחילת האפיה) ולתוך החורים שנוצרו אני יוצקת או מחדירה ריבת חלב וממשיכה לאפות.

בתיאבון

יצא טעים מאוד!

מומלץ!

אפשר לצפות את זה בקצפת עם ריבת חלב. זה בטח משפר, אבל אני לא עשיתי את זה...

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

בידוד. אילוסטרציה צילום: הדס פרוש, פלאש 90

צפו: המגיש קיבל הודעה על בידוד - ונטש את האולפן בשידור חי

קרא עוד