עוגת ריבת חלב

אחת מל"ו 15/11/06 00:00 כד בחשון התשסז

מצרכים

4 ביצים

1 כוס סוכר (אפשר גם 3/4)

1/2 כוס סירופ מייפל או ריבת חלב

200 ג´ חמאה רכה (אפשר גם מרגרינה אבל עדיף חמאה)

1 מיכל יוגורט

חצי כוס מיץ תפוזים/תפוחים

הוראות הכנה

מערבלים את הביצים + הסוכר במיקסר ל-5 דקות.

מוסיפים מייפל/ריבת חלב ומערבלים דקה נוספת.

מוסיפים חמאה+יוגורט ומערבלים לתערובת אחידה.

מוסיפים מיץ תפוזים וקמח, מערבבים ושופכים לתבנית משומנת.

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-50 דקות.

אני נוהגת "לשפד" סכין בעוגה בכמה מקומות אחרי שהיא מתחילה להתייצב (20 דקות אחרי תחילת האפיה) ולתוך החורים שנוצרו אני יוצקת או מחדירה ריבת חלב וממשיכה לאפות.

בתיאבון

יצא טעים מאוד!

מומלץ!

אפשר לצפות את זה בקצפת עם ריבת חלב. זה בטח משפר, אבל אני לא עשיתי את זה...

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר