עוגת גבינה נוטלה של מיס פטל

ד בסיון התשפ
,
27 במאי, 2020
27/05/2020 10:52
עוגת גבינה נוטלה של מיס פטל

עוגת גבינה נוטלה של מיס פטלצילום: מיס פטל

חלבי
עד 3 שעות
בינוני

מצרכים

חומרים לתבנית 24 ס"מ עגולה

לתחתית:

200 גרם עוגיות בטעם קרמל

150 גרם אגוזי לוז מסוכרים – ברס מיימונס

1 כף סוכר חום

80 גרם חמאה מומסת

למלית:

600 גרם גבינת שמנת 25-30% שומן

250 גרם גבינה לבנה 9% שומן

250 גרם גבינת מסקרפונה

180 גרם סוכר חום

2 כפות פודינג וניל צרפתי מיימונס

4 ביצים L

לציפוי:

120 גרם נוטלה

הוראות הכנה

אופן הכנה:

מחממים תנור ל-200 מעלות, טורבו.

טוחנים ביחד עוגיות בטעם קרמל, ביסקוויט, ברס וסוכר חום.

מוסיפים את החמאה ומערבבים.

מהדקים לתחתית תבנית האפייה, מכניסים לתנור ואופים 10 דקות.

הכנת המלית:

מנמיכים את חום התנור ל-130 מעלות.

מכניסים לקערה גבינת שמנת, גבינה לבנה ומסקרפונה. מוסיפים סוכר ומערבבים.

מוסיפים ביצים, אחת אחת ומערבבים היטב.

מוסיפים פודינג וניל וטורפים הכול ביחד במשך דקה.

שופכים את המלית לתוך התבנית מעל התחתית האפויה, מכניסים לתנור ואופים במשך שעה ו-20 דקות (לא לפתוח את דלת התנור)

מוציאים מהתנור, מורחים נוטלה מלמעלה. שומרים בקירור.

המתכון באדיבות שרית נובק, בלוגרית האפייה 'מיס פטל'

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

נתניהו וגנץ צילום: Israel Sellem

עימות בין נתניהו לגנץ סביב ההפגנות: "נשמת אפה של הדמוקרטיה"

קרא עוד