עוגיות שוקוצ'יפס XXL

כב בטבת התשעט
,
30 בדצמבר, 2018
30/12/2018 11:54

צילום: shutterstock

חלבי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

240 גרם חמאה בטמפרטורת החדר

200 גרם סוכר לבן

240 גרם סוכר חום כהה

4 גרם מלח (חצי כפית )

120 גרם ביצים ( 2 יחידות XL)

420 גרם קמח מנופה

3 גרם אבקת סודה לשתייה (חצי כפית)

150 גרם שוקוצ'יפס מריר

120 גרם שוקולד חלב קצוץ

100 גרם אגוזי פקאן קצוצים

הוראות הכנה

במיקסר עם וו גיטרה נקציף חמאה עם הסוכר הלבן והחום והמלח.

נוסיף את הביצים ואת הקמח מנופה עם אבקת הסודה לסירוגין , ונערבל רק עד שהמסה אחידה.

נוסיף את השוקולדים והפקאן הקצוץ.

נחמם תנור ל -165-170 מעלות.

נגלגל כדורי בצק של כ- 80-100 גרם.

נסדר ברווחים על גבי מגש ונייר אפייה.

נאפה כ 10 דקות בהתאם לגודל העוגייה וסוג התנור.

העוגיות יישארו רכות ואפויות חלקית במרכזן בגמר האפייה.

נניח להתקרר בחוץ ונארוז בצנצנת עוגיות.

המתכון באדיבות רשת קפה ביגה

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרב רפי פרץ ואיילת שקד צילום: יהודה חיים, פלאש 90

שקד והרב פרץ נפגשו: "ברוח טובה"

קרא עוד