עוגיות אגוזים ושוקולד

מיצמיצ 27/03/11 00:00 כא באדר ב'

עוגיות אגוזים ושוקולד, צילום: shutterstock
עוגיות אגוזים ושוקולד, צילום: shutterstock

מצרכים

1 כוס קמח מלא-מנופה

1 כוס קמח רגיל-מנופה

1/2 כפית אבקת סודה לשתיה-מנופה עם הקמחים

1 כוס אגוזי מלך טחונים דק

1 כוס סוכר חום

1 כף דבש

1 ביצה

150 גר´ חמאה רכה(לא מומסת)

1 כפית תמצית וניל

כ-30 מטבעות שוקולד מריר

הוראות הכנה

בקערת המיקסר להקציף עם הגיטרה את החמאה הסוכר והדבש לקרם חלק ואחיד, להוסיף את הביצה ולהמשיך להקציף, להוסיף את כל שאר החומרים ולהפעיל על מהירות נמוכה עד שהכל מתאחד.

לעטוף הקערה בנילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה.

לחמם תנור ל-180 מעלות.

ליצור כדורים בערך בקוטר 3 ס"מ ולהניח בתבנית מרופדת בניר אפיה.

להניח את הכדורים במרווחים ולאפות 8 דקות.

להוציא מהתנור ..בזהירות...ולהניח וללחוץ מעט מטבע שוקולד במרכז העוגיה..

להכניס לתנור לעוד כ-5 דקות...זהירות..העוגיה משחימה במהירות...יש להוציא כשזהוב כהה..

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר