מילפיי- קרם שניט וניל של אסטלה

חדשות כיפה חדשות כיפה 10/05/18 12:58 כה באייר התשעח

צילום: אסף אמברם
צילום: אסף אמברם

מצרכים

מצרכים לעוגה בגודל 9X25

בצק עלים

1 חבילה בצק עלים

אבקת סוכר- לפי הטעם

מלית קרם שניט:

200 מ"ל (1כוס) חלב

200 מ"ל (1 כוס) שמנת מתוקה

1 חבילה פודינג וניל מאסטר שף עם גרגירי וניל אמיתי

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-200 מעלות.

מכינים את הבצק: מרדדים בצק עלים לעובי 3 מ"מ.

חותכים מהבצק מלבן בגודל 30*32

מכניסים את הבצק לתנור ואופים במשך 10 דקות. מורידים את החום ל-180 מעלות ואופים 15 דקות נוספות.

מוציאים את הבצק מהתנור, מפזרים שכבה דקה של אבקת סוכר. מעלים את החום ל-250 מעלות ואופים עוד 2-3 דקות, עד שהסוכר מתקרמל. מוציאים מהתנור ומצננים.

לאחר שהבצק מתקרר, חותכים את הבצק ל-3 מלבנים שווים.

מכינים את המלית: בקערה גדולה מקציפים שמנת, חלב ופודינג. מעבירים למקרר עד הרכבת המנה.

מרכיבים את המנה: מעבירים את המלית לשק זילוף עם צנתר בקוטר 10 מ"מ.

מניחים מלבן בצק על צלחת הגשה ומזלפים כיפות צפופות. מניחים מלבן בצק נוסף ומזלפים שוב כיפות צפופות. מניחים את יחידת הבצק האחרונה ומפדרים באבקת סוכר.

מומלץ ליצור צורת קישוט עם אבקת הסוכר.

המתכון באדיבות המותג הקולינרי "מאסטר שף"

כתבות נוספות