סגור

אוזני המן במילוי פרג

ה באדר ב'
,
12 במרץ, 2008
12/03/2008 0:00

צילום: אמיר מנחם

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

החומרים לבצק שמרים:

100 גר´ מרגרינה ´עץ הזית´ מופחתת שומן וקלוריות לאפייה

1 חלמון

80 גר´ סוכר (1/3 כוס + כפית)

קורט מלח

200 גר´ קמח (1.5 כוסות)

50 גר´ אגוזי מלך טחונים (1/2 כוס)

25 גר´ שמרים טריים

30 סמ"ק מים (4 כפות מים)

1 ביצה טרופה למריחה

החומרים למילוי:

50 גר´ מרגרינה ´עץ הזית´ מופחתת שומן וקלוריות לאפייה

150 מ"ל חלב (3/4 כוס)*

100 גר´ סוכר (1/2 כוס)

50 מ"ל דבש (3 כפות)

250 גר´ פרג טחון (3.5 כוסות)

2 תפוחים חמוצים קלופים וחתוכים וקוביות קטנות

הוראות הכנה

הכנת המילוי:

1. מביאים לרתיחה חלב, סוכר ודבש ומסירים מהאש.

2. מוסיפים פרג טחון ומערבבים. מוסיפים קוביות תפוחים ומרגרינה חתוכה לקוביות קטנות.

3. מערבבים היטב ומצננים.

הכנת הבצק:

1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.

2. מערבבים מרגרינה, סוכר, חלמון ומלח במערבל לעיסה.

3. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים כ – 2 דקות נוספות.

4. מוסיפים את המים עד לקבלת בצק אחיד.

5. מעבירים את הבצק למנוחה במקרר לכ – 30 דקות.

6. מרדדים את הבצק דק וקורצים עיגולים.

7. מורחים את שולי הבצק בביצה ומניחים ככף מהמלית, מהדקים את השוליים ליצירת משולש.

8. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים כ – 120 דקות עד לקבלת גוון שחום.

הערות

30-40 מנות * ניתן להשתמש בחלב פרווה של ריץ´.

המתכון באדיבות מלכי יצחקוב שף קונדיטור - מלון

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

עופר כסיף צילום: Olivier Fitoussi/Flash90

ח"כ עופר כסיף הותקף באכזריות ע"י שוטרים | "בלתי מתקבל במדינה דמוקרטית"

קרא עוד