גלילות חציל ממולאות בגבינת עיזים

חדשות כיפה חדשות כיפה 05/06/19 14:43 ב בסיון התשעט

גלילות חציל ממולאות בגבינת עיזים, צילום: קונספטיק
גלילות חציל ממולאות בגבינת עיזים, צילום: קונספטיק

מצרכים

ל- 12יחידות:

2 חצילים

גבינת עיזים

2 קופסאות של עגבניות מרוסקות

4 שיני שום פרוסות

חופן עלי בזיליקום טריים

1 בצל

שקית של פתיתי מוצרלה

קורט מלח

קורט פלפל שחור

וקורט סוכר לפי הטעם

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

פורסים את החציל לפרוסות בעובי של 1 סמ'

מושחים את הפרוסות בשמן זית, מפזרים מלח גס ומכניסים לתנור עד להשחמה

במחבת מטגנים בצל קצוץ, מוסיפים את פרוסות השום, עגבניות מרוסקות, מעט מלח, פלפל שחור וסוכר לפי הטעם.

מוסיפים את עלי הבזיליקום, ונותנים לרוטב להתבשל מס' דקות.

לוקחים את פרוסות החצילים, ממלאים כל פרוסה ב50 גר' גבינת עיזים ומגלגלים.

שופכים לתבנית הגשה את רוטב העגבניות, מסדרים מעל את גלילות החצילים ומפזרים את פתיתי המוצרלה

מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 כ- 10 דק

מפזרים מעל עלי בזיליקום טרי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

המתכון באדיבות אלעד אמסלם שף קפה גרג

כתבות נוספות