כנאפה בשר עם אטריות אורז

חדשות כיפה המותג הקולינרי מאסטר שף 02/04/23 10:38 יא בניסן התשפג

צילום:  יחצ מאסטר שף
צילום: יחצ מאסטר שף

מצרכים

חומרים למחבת בקוטר 24 ס"מ:

200 גרם אטריות אורז דקות מאסטר שף

350 גרם בקר טחון

5-6 כפות שמן זית

1 בצל קצוץ

1 שן שום כתושה

מלח ופלפל

1 כף בהרט

1 כפית כורכום

הוראות הכנה

1. משרים אטריות במים לשעה עד לריכוך.

2. מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים בשר ושום.

מערבבים ומפרידים לפירורים תוך כדי טיגון 3-4 דקות ומתבלים במלח, פלפל וחצי כף בהרט.

3. מסננים את האטריות ומערבבים בקערה עם 2 כפות שמן זית, מלח, חצי כף בהרט וכורכום.

חשוב לערבב היטב כדי לתבל את כל האטריות ולצבוע אותן בכורכום.

4. משמנים מחבת ב-2 כפות שמן זית ומרפדים בחצי מכמות האטריות. משטחים מעליהן את

הבשר המתובל. מניחים שכבה נוספת של אטריות אורז וממשיכים לטגן 4-5 דקות או עד

שרואים שהאטריות מתייצבות ומזהיבות מעט.

5. הופכים לצלחת ומחזירים למחבת לטיגון של 4 דקות נוספות.

6. מגישים עם טחינה ופיסטוקים ו/או פטרוזיליה מעל.

כתבות נוספות