מצרכים
חומרים למחבת בקוטר 24 ס"מ:
200 גרם אטריות אורז דקות מאסטר שף
350 גרם בקר טחון
5-6 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ
1 שן שום כתושה
מלח ופלפל
1 כף בהרט
1 כפית כורכום
הוראות הכנה
1. משרים אטריות במים לשעה עד לריכוך.
2. מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים בשר ושום.
מערבבים ומפרידים לפירורים תוך כדי טיגון 3-4 דקות ומתבלים במלח, פלפל וחצי כף בהרט.
3. מסננים את האטריות ומערבבים בקערה עם 2 כפות שמן זית, מלח, חצי כף בהרט וכורכום.
חשוב לערבב היטב כדי לתבל את כל האטריות ולצבוע אותן בכורכום.
4. משמנים מחבת ב-2 כפות שמן זית ומרפדים בחצי מכמות האטריות. משטחים מעליהן את
הבשר המתובל. מניחים שכבה נוספת של אטריות אורז וממשיכים לטגן 4-5 דקות או עד
שרואים שהאטריות מתייצבות ומזהיבות מעט.
5. הופכים לצלחת ומחזירים למחבת לטיגון של 4 דקות נוספות.
6. מגישים עם טחינה ופיסטוקים ו/או פטרוזיליה מעל.