צ'יפס מדפי אורז - כשר לפסח

חדשות כיפה חדשות כיפה 13/04/20 11:32 יט בניסן התשפ

צי'פס דפי אורז, צילום: אורי שניידר
צי'פס דפי אורז, צילום: אורי שניידר

מצרכים

שלושה דפי אורז

שמן

תבלינים לפי העדפה אישית

הוראות הכנה

גוזרים את דפי האורז לרבעים באמצעות מספריים. מחממים מחבת עם שמן בגובה חצי סנטימטר. כשהוא מגיע לרתיחה - מכניסים פנימה את הדפים. הם מיטגנים ומתנפחים תוך שניות - ואז יש להוציא אותם כדי שלא ישרפו.

שמים בקערה ומתבלים, ולאחר מכן מערבבים קלות. תיבול מלוח - ניתן להשתמש בתבלין גריל ופפריקה. תיבול מתוק - קינמון וסוכר.

המתכון באדיבות אורי שניידר - קונדיטורית

כתבות נוספות