צ'יפס מדפי אורז - כשר לפסח

יט בניסן התשפ
,
13 באפריל, 2020
13/04/2020 11:32
צי

צי'פס דפי אורזצילום: אורי שניידר

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

שלושה דפי אורז

שמן

תבלינים לפי העדפה אישית

הוראות הכנה

גוזרים את דפי האורז לרבעים באמצעות מספריים. מחממים מחבת עם שמן בגובה חצי סנטימטר. כשהוא מגיע לרתיחה - מכניסים פנימה את הדפים. הם מיטגנים ומתנפחים תוך שניות - ואז יש להוציא אותם כדי שלא ישרפו.

שמים בקערה ומתבלים, ולאחר מכן מערבבים קלות. תיבול מלוח - ניתן להשתמש בתבלין גריל ופפריקה. תיבול מתוק - קינמון וסוכר.

המתכון באדיבות אורי שניידר - קונדיטורית

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרכבת החשמלית בתחנת ההגנה צילום: דוברות רכבת ישראל

סופית: פעילות הרכבת תתחדש בעוד 4 ימים

קרא עוד