סגור

פשטידת ברוקולי / כרובית -לפסח

ג בניסן התשעח
,
19 במרץ, 2018
19/03/2018 10:32

צילום: SHUTTERSTOCK

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

800 גרם ברוקולי / כרובית

6 כפות שטוחות מיונז

6 כפות שטוחות אבקת מרק פטריות

6 ביצים

פלפל שחור

(1/4 כפית מלח)

הוראות הכנה

לבשל כ-5 דקות במי מלח את הברוקולי/כרובית

למעוך מעט עם מזלג (לא לפירה)

לסנן.

להוסיף שאר החומרים ולטרוף במזלג

לשפוך לתבנית בינונית משומנת או לשני אינגלישקייק משומנים או מרופדים בנייר אפיה

לאפות בחום בינוני 180 מעלות להזהבה

המתכון באדיבות אמא מבשלת

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

נתניהו וקורץ צילום: פלאש 90. חיים זך

מבצע שומר החומות |שינוי מרענן, המדינות האירופאיות שתומכות בישראל

קרא עוד