פנקייק מקמח תפוחי אדמה - לפסח

חדשות כיפה 20/03/18 11:19 ד בניסן התשעח

צילום: SHUTTERSTOCK
צילום: SHUTTERSTOCK

מצרכים

1 כוס קמח תפוחי אדמה

1 כוס חלב

1 כף סוכר

1 ביצה

1 שקית אבקת אפיה

1 כפית תמצית וניל

סירופ מייפל

חמאה

הוראות הכנה

מערבבים את החלב עם הביצה בקערה עמוקה

מוסיפים בהדרגה את הקמח, אבקת האפייה והסוכר. לבסוף מטפטפים פנימה את תמצית הוניל

מערבבים בנחת, לא במרץ, ופוסקים לפני שהתערובת אחידה לגמרי - רצוי שתהיה אפילו מעט גושית

מחממים חמאה על מחבת ויוצקים בעזרת מצקת עיגולי פנקיייק על המחבת

כשנוצרות בועות - הופכים את הפנקייק לצד השני וכעבור כדקה מערימים על הצלחת

מגישים עם סירופ מייפל ופירות חתוכים

המתכון באדיבות אמא מבשלת

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר