סגור

עוף מוקפץ-לפסח

ב בניסן התשעח
,
18 במרץ, 2018
18/03/2018 20:47

צילום: SHUTTERSTOCK

בשרי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

1 בצל

רצועות שניצל עוף

תבלינים:

סילאן/דבש, מלח פלפל ,צי'לי

כוס קוביות אננס

כוס פיטריות מקופסת שימורים או טרי פרוס

הוראות הכנה

לטגן בשמן זית את הרצועות הבצל

להוסיף את רצועות העוף . להמשיך לטגן כ5 דקות

להוסיף התבלינים האננס והפטריות.

לבשל הכל עוד מספר דקות ולשפר תבלון

המתכון באדיבות אמא מבשלת

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

עמית סגל צילום: Olivier Fitoussi/Flash90

עמית סגל אומר תודה

קרא עוד