לזניית דפי אורז - כשר לפסח

חדשות כיפה חדשות כיפה 13/04/20 12:28 יט בניסן התשפ

לזניית דפי אורז, צילום: אורי שניידר
לזניית דפי אורז, צילום: אורי שניידר

מצרכים

גבינות

חמישה דפי אורז

רסק עגבניות

תבלינים לפי הטעם

שמן

הוראות הכנה

בסיר או מחבת, מורחים מעט שמן על התחתית ורסק עגבניות. מניחים דף אורז, מורחים גם אותו ברסק. מפזרים גבינות באופן שווה, סוגרים בדף אורז נוסף וחוזרים על התהליך ארבע פעמים. את הסיר המוכן מניחים על הגז ומדליקים אש. רצוי לטפוח בעדינות על גג הלזניה כדי שתתיישר עם הינמסות הגבינות. כשהשכבה העליונה של הגבינות נמסה, הלזנייה מוכנה.

המתכון באדיבות אורי שניידר - קונדיטורית

כתבות נוספות