סגור

לזניית דפי אורז - כשר לפסח

יט בניסן התשפ
,
13 באפריל, 2020
13/04/2020 12:28
לזניית דפי אורז

לזניית דפי אורזצילום: אורי שניידר

חלבי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

גבינות

חמישה דפי אורז

רסק עגבניות

תבלינים לפי הטעם

שמן

הוראות הכנה

בסיר או מחבת, מורחים מעט שמן על התחתית ורסק עגבניות. מניחים דף אורז, מורחים גם אותו ברסק. מפזרים גבינות באופן שווה, סוגרים בדף אורז נוסף וחוזרים על התהליך ארבע פעמים. את הסיר המוכן מניחים על הגז ומדליקים אש. רצוי לטפוח בעדינות על גג הלזניה כדי שתתיישר עם הינמסות הגבינות. כשהשכבה העליונה של הגבינות נמסה, הלזנייה מוכנה.

המתכון באדיבות אורי שניידר - קונדיטורית

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר