סגור

לביבות עדשים ומנגולד ללא גלוטן

כה בכסלו התשעט
,
03 בדצמבר, 2018
03/12/2018 10:23
לביבות עדשים ומנגולד

לביבות עדשים ומנגולדצילום: אייל קרן

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

ל-10 לביבות:

בטטה בינונית

125 גרם עדשים כתומות מושרות כשעה

1 בצל

1 שן שום קצוצה

1 כף שמן זית

1 גזר

2 עלי מנגולד טריים

1 כף קמח תמי כתום

1 כפית כורכום

מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

מבשלים את הבטטה ומועכים אותה עד לקבלת מחית חלקה

מבשלים את העדשים עד להתרככות.

קוצצים את הבצל, המנגולד והשום ומטגנים אותם קלות במחבת עם שמן הזית

מגרדים את הגזר בפומפייה ומוסיפים למחבת

מערבבים בקערה את הפירה, העדשים הכתומות ותערובת הבצל. מוסיפים את הקמח והתבלינים

יוצרים קציצות עגולות בעזרת הידיים (אפשר גם בעזרת רינג) ומניחים על נייר אפייה

אופים למשך 45 דקות ב-180 מעלות טורבו עד להשחמה

המתכון באדיבות רויטל אדמוני - מחברת תכנית לימודי תזונה מעשית בריאה בבתי ספר בארץ

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

השר אריה דרעי צילום: Yonatan Sindel/Flash90

השר דרעי: ‏אשקלון תכלל ביישובי עוטף עזה

קרא עוד