הסופגנייה הרומנית: פאפאנש

כד בכסלו התשפא
,
10 בדצמבר, 2020
10/12/2020 14:52
פאפאנש

פאפאנשצילום: shutterstock

חלבי
חצי שעה- שעה
לא הוגדר

מצרכים

2 כוסות קמח לבן

½ כפית שמרים יבשים

2 כפות סוכר

1 אריזת סוכר וניל

קורט מלח

1 ביצה

¼ כוס חלב

150 גרם גבינת ריקוטה

הוראות הכנה

מכניסים את כלל המוצרים היבשים ומערבבים אותם יחד. לאחר מכן הוסיפו את הביצה הגבינה והחלב ומערבבים היטב למשך שתי דקות. מכסים את הקערה למשך שעה עד שהבצק יכפיל את גודלו.

לאחר ההתפחה יש לרדד את הבצק לעובי של 2 סניטמר ולחלק לכדורים לגודל הסופגנייה הרצוייה לכם. אחרי יצירת הכדורים יש להניח להתפחה נוספת במשך חצי שעה.

חממו סיר בשמן עמוק והמתינו שיתחמם, ברגע שהשמן רותח והכניסו את כדורי הבצק שהכנתם מראש. לטגן עד הזהבה משני הצדדים ולהוציא אל משטח עם נייר ספיגה.

להגשה יש ליצוק מעל שמנת חמוצה וריבה האהובה עליכם. בתיאבון.

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר