הסופגנייה ההונגרית: לנגוס

כד בכסלו התשפא
,
10 בדצמבר, 2020
10/12/2020 14:53
לנגוס

לנגוסצילום: shutterstock

חלבי
חצי שעה- שעה
לא הוגדר

מצרכים

חבילת קמח לבן

2 תפוחי אדמה מבושלים

2 כפות שמרים

½ 1 כוסות מים

½ 1 כוסות חלב

1 כף סוכר

קורט מלח

הוראות הכנה

להכניס את השמרים והנוזלים לקערה ולערבב היטב. את תפוחי האדמה המבושלים יש לגרד ולהוסיף אותם לקערת הנוזלים יחד עם הקמח הסוכר ולערבב עד קבלת בצק אחיד וגמיש.

חממו סיר בשמן עמוק והמתינו שיתחמם. חתכו בכל פעם חתיכה מהבצק בגודל של חצי אגרוף ושטחו אותה מעט על מנת לקבל חתיכה עבה שטוחה ולא כדורית. טגן עד הזהבה משני הצדדים ולהוציא אל משטח עם נייר ספיגה.

להגשה מומלץ להגיש עם חמאה למריחה וקונפי שום. בתיאבון.

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר