קרפצ'יו סלק

חדשות כיפה שף רונן ורה 02/11/22 11:59 ח בחשון התשפג

צילום: לימור כרסנטי
צילום: לימור כרסנטי

מצרכים

5 סלקים טריים

3 כפות שמן זית

2 כפות חומץ בלסמי

2 כפות מיץ לימון סחוט

2 שיני שום פרוסות

גרגרי מלח גס אטלנטי

כף פיסטוקים טחונים

הוראות הכנה

חותכים את הסלקים דק-דק עם מנדולינה או עם סכין. שמים בקערה ויוצקים על הסלקים

שמן זית, חומץ, לימון, מערבבים הכל ביחד ומניחים כמה שעות בצד. כך שהטעמים נספגים.

לפני ההגשה, מסדרים על הצלחת, מפזרים את גרגרי המלח הגס, שיני השום והפיסטוקים הטחונים ומגישים לשולחן.

כתבות נוספות