סלט פלפל וזיתים

פקאן 04/08/08 00:00 ג באב התשסח

מצרכים

4 פלפלים אדומים.

2 בצלים.

1/2 קופסת זיתים - חתוכים לפרוסות.

כפית אבקת מרק עוף.

קופסאת רסק קטנה.

כפית סוכר.

הוראות הכנה

1. חותכים את הבצל לפרוסות ומשחימים מעט.

2. חותכים את הפלפל לרצועות ומאדים.

3. מבשלים עד רתיחה את פרוסות הזיתים (להוצאת המרירות)

4. מאחדים את הבצל השחום, הזיתים והפלפל המאודה.

5. מוסיפים את הרסק, אבקת המרק והסוכר ונותנים רתיחה קלה.

לעניני טעם: ניתן להוסיף קצת רוטב צ´ילי ומעט סויה.

הערות

ניתן להקפאה.

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר