מצרכים
ראש חסה אמריקאית
300 ג´ חזה עוף (לדפוק)
2 נקטרינות בשלות
חופן אגוזי מלך שבורים
לרוטב:
3 כפות שמן זית
כף דבש/סירופ מייפל
כף חרדל גרגרים (אפשר גם רגיל)
מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה
מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את חזה העוף משני הצדדים עד שמלבין ומתחיל להשחים. מניחים בצד להתקרר.
חותכים את החסה, חוצים את הנקטרינות ופורסים לפרוסות דקות. את חזה העוף שהתקרר חותכים לרצועות דקות.
מסדרים את הסלט: חסה, נקטרינות, עוף ומעליהם אגוזי מלך ורוטב.