סלט עדשים חם

חדשות כיפה חדשות כיפה 28/04/20 11:37 ד באייר התשפ

סלט עדשים חם , צילום: אפיק גבאי
סלט עדשים חם , צילום: אפיק גבאי

מצרכים

2 כוסות דלעת חתוכה לקוביות קטנות

1/4 כפית מלח

2 כפות שמן זית לתיבול הדלעת

3 כפות שמן זית לטיגון

1 בצל קצוץ

1 קופסה עדשים ירוקות מאסטר שף, מסוננת

2 כפות רוטב סויה מאסטר שף

חצי כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור

כפית כמון

2 כפות חומץ בלסמי

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

רבע כוס שקדים קלויים

הוראות הכנה

מערבבים את קוביות הדלעת עם שמן זית ומעט מלח וצולים בתנור על תבנית מרופדת בנייר אפייה, למשך 20 דקות עד שהן משחימות.

במחבת רחבה מניחים שמן זית ובצל קצוץ, מערבבים מוסיפים את העדשים ואת קוביות הדלעת ומערבבים. מוסיפים רוטב סויה, מלח, פלפל, כמון וחומץ בלסמי, מוסיפים פטרוזיליה מערבבים ומסירים מהאש, מגישים עם שקדים קלויים מעל.

המתכון באדיבות המותג מאסטר שף

כתבות נוספות