סלט סלק

חדשות כיפה מיצמיצ 31/08/07 00:00 יז באלול התשסז

סלט סלק, צילום: shutterstock
סלט סלק, צילום: shutterstock

מצרכים

סלט סלק

החמרים:-

חצי ק"ג סלק מוכן לאכילה (1 מארז) או סלק מבושל בחומץ וסוכר (לחמיצה)

לרוטב:-

4 כפות חומץ בן יין אדום

1 כף חומץ בלסמי

1-2 כפות סוכר/כמו סוכר/ממתיק מלאכותי

2 כפות שמן קנולה

4-5 ענפי שמיר קצוצים

2-3 גבעולי סלרי כולל העלים

(לא הכרחי אך מוסיף טעם-כ-1/4 כפית זרעוני קימל)

קורט מלח

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

אופן ההכנה:-

בקערה מערבבים את חומרי הרוטב. חותכים את הסלק לקוביות מלבניות בגודל 1X1X2 ס"מ ומכניסים לרוטב. מניחים בצד לספיגת טעמים. משפרים טעם אם צריך שיהיה חמוץ, מתוק ופיקנטי.

אפשר להכין יום מראש ולשמור במקרר.

אני מכינה תמיד כמות כפולה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות