חצילים מטוגנים 1

כא באב התשסו
,
15 באוגוסט, 2006
15/08/2006 0:00
חצילים מטוגנים

חצילים מטוגנים צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

חצילים.

שמן לטיגון עמוק

לרוטב:

גמבה, שום, מים, קצת חומץ,

קצת סוכר, פטרוזיליה ושום.

הוראות הכנה

אנחנו פורסים חצילים לפרוסות דקות,

מפזרים מלח

ומחכים חצי שעה.

אח"כ שוטפים וסוחטים.

מטגנים בשמן עמוק, דואגים שלא יישרף.

מערבבים את מרכיבי הרוטב ומוסיפים לחצילים

ולמקרר..

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ההפגנות בירושלים צילום: Yonatan Sindel/Flash90

"אֲנָשִׁים אַחִים אֲנָחְנוּ": הקורונה הצליחה להוציא מאיתנו את הרע ביותר

קרא עוד