חצילים מטוגנים 1

תנובה 15/08/06 00:00 כא באב התשסו

חצילים מטוגנים , צילום: shutterstock
חצילים מטוגנים , צילום: shutterstock

מצרכים

חצילים.

שמן לטיגון עמוק

לרוטב:

גמבה, שום, מים, קצת חומץ,

הוראות הכנה

אנחנו פורסים חצילים לפרוסות דקות,

מפזרים מלח

ומחכים חצי שעה.

אח"כ שוטפים וסוחטים.

מטגנים בשמן עמוק, דואגים שלא יישרף.

מערבבים את מרכיבי הרוטב ומוסיפים לחצילים

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר