מרק דלעת עם נגיעות תפוז וכורכום

חדשות כיפה 05/02/24 16:58 כו בשבט התשפד

מרק דלעת עם נגיעות תפוז וכורכום, צילום: beko
מרק דלעת עם נגיעות תפוז וכורכום, צילום: beko

מצרכים

בצל

15 גרם שמן זית

400 גרם גזר

600 גרם דלעת

1 שורש כורכום טרי

5 גרם אבקת כורכום

מיץ תפוזים מ-2 תפוזים טריים

מלח, פלפל, אפשר גם שבבי צ'ילי למי שאוהב חריף

מים חמים

הוראות הכנה

1. קלפו ופרסו את הדלעת, הגזר, הבצל והכורכום הטרי לחתיכות בגודל קטן-בינוני.

2. הוסיפו שמן זית למחבת וטגנו קלות את הבצל עד גוון זהבהב- שקוף.

3. הוסיפו את הגזר, הדלעת והכורכום.

4. מלאו מים שיכסו עד טיפה מעל הירקות והרתיחו למשך 10 דקות.

5. הוסיפו את מיץ התפוזים והביאו להרתחה שוב.

6. טחנו את המרק בעזרת בלנדר ידני.

7. תבלנו לפי הטעם והגישו חם.

המתכון באדיבות Beko, מותג מכשירי החשמל הבינלאומי

כתבות נוספות