מרק שעועית חורפי

כה באלול התשסו
,
18 בספטמבר, 2006
18/09/2006 0:00
מרק שעועית

מרק שעועיתצילום: שאטרסטוק

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

כוס שעועית לבנה

1 בצל גדול

8 כוסות מים

אבקת מרק עוף

100 גרם רסק עגבניות

1/2 כפית כמון

1/2 כפית פלפל שחור

1 כפית פפריקה מתוקה

1 כפית אבקת שום

בלילה:

2 כפות קמח

1/3 כוס מים קרים

2 כפות מרק חם.

הוראות הכנה

להשרות למשך לילה 1 כוס שעועית לבנה, לשטוף ולסנן.

למחרת:

לטגן בצל חתוך לקוביות קטנות להוסיף את שאר מרכיבי המרק להוסיף את השעועית.

להרתיח הכל יחד בסיר, עדיף סיר לחץ.

כאשר השעועית רכה מאד להכין בלילה ממרכיבי הבלילה לבחוש והוסיף למרק.

לבשל 5 דקות נוספות, להוסיף מלח "לפי הטעם".

אפשר להוסיף בתחילת הבישול בשר או עוף.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

בני עקיבא צילום: פלאש 90

"אשרינו בקיומה" - הרב שרלו על בני עקיבא

קרא עוד