מרק קרם ברוקולי

תבונה ורגישות 07/12/11 01:05 יא בכסלו התשעב

מרק ברוקולי, צילום: shutterstock
מרק ברוקולי, צילום: shutterstock

מצרכים

בצל אחד בינוני-קטן

כ-חצי חבילת ברוקולי קפוא

תפו"א אחד קטן

כף שטוחה אבקת מרק

הוראות הכנה

חותכים את הבצל לקוביות (איזה גודל שבא..) ומטגנים במעט שמן.

חותכים את תפו"א לקוביות קטנות ומוסיפים.

מטגנים ביחד כ-5 דק´ (או אפילו פחות).

מוסיפים את הברוקולי, מכסים במים ועוד קצת ומביאים לרתיחה.

אחרי שרתח מנמיכים את האש ומבשלים 5 דק´.

מורידים מהאש וטוחנים עם בלנדר מוט.

הערות

2 מנות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר