מרק עם ירקות

ד בחשון התשסז
,
26 באוקטובר, 2006
26/10/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

ירקות שאוהבים

גזר

תפו"א

בטטה

דלעת

קישואים

סלרי

כרוב

חומוס (אחרי לילה של השרייה)

בצל

הוראות הכנה

גזר, תפו"א, בטטה, דלעת, קישואים, סלרי, כרוב... חתוכים לקוביות גדולות או פרוסות עבות.

לטגן את הבצל בשמן 1-2 דקות. להוסיף את שאר הירקות ולטגן תוך ערבוב כמה דקות.

לכסות במים, להרתיח. להוסיף מלח (אפשר א´ מרק, אני עושה בלי) ותבלינים. מומלץ כורכום וקמון.

לבשל עד שהירקות רכים.

אפשר להוסיף גם עוף.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

אחמד טיבי במליאה צילום: הדס פרוש, פלאש 90

צפו: עימותים במליאה בין אחמד טיבי לגנץ ולאופיר אקוניס: "לא תחנכו אותנו"

קרא עוד