מרק עם ירקות

פעמונה 26/10/06 00:00 ד בחשון התשסז

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

ירקות שאוהבים

גזר

תפו"א

בטטה

דלעת

קישואים

סלרי

כרוב

חומוס (אחרי לילה של השרייה)

בצל

הוראות הכנה

גזר, תפו"א, בטטה, דלעת, קישואים, סלרי, כרוב... חתוכים לקוביות גדולות או פרוסות עבות.

לטגן את הבצל בשמן 1-2 דקות. להוסיף את שאר הירקות ולטגן תוך ערבוב כמה דקות.

לכסות במים, להרתיח. להוסיף מלח (אפשר א´ מרק, אני עושה בלי) ותבלינים. מומלץ כורכום וקמון.

לבשל עד שהירקות רכים.

אפשר להוסיף גם עוף.

הערות

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר