מרק עוף סיני עם פטריות מיובשות

אנאבלה 04/02/09 00:00 י בשבט התשסט

מרק עוף סיני, צילום: shutterstock
מרק עוף סיני, צילום: shutterstock

מצרכים

*2 פילטים של חזה עוף (בערך חצי חזה) חתוכים ל"איטריות" דקות

*כף פטרוזיליה יבשה

*מלח, פלפל שחור

*2 ס"מ שורש ג´ינג´ר פרוס דק

*חופן פטריות פורצ´יני מיובשות

*5 כפות רוטב סויה

הוראות הכנה

לבשל את רצועות החזה במיים רותחים (בערך 4 כוסות), עד שכמעט יתבשלו. להוסיף פטרוזיליה יבשה, הג´ינג´ר הטרי פרוס לפרוסות דקיקות, מלח, פלפל שחור, פטריות פורצ´יני מיובשות (אפשר גם שיטאקי - אבל אז צריך לפרוס לרצועות דקות) לא שרויות, את רוטב הסויה, ומבשלים עוד כחצי שעה אחרי רתיחה, על אש בינונית/נמוכה.אחרי שמוכן, לזרוק פנימה את האיטריות, ולבשל עוד מספר דקות, עד שהאיטריות מוכנות.

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

המתכון שלי

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר