מצרכים
*2 פילטים של חזה עוף (בערך חצי חזה) חתוכים ל"איטריות" דקות
*כף פטרוזיליה יבשה
*מלח, פלפל שחור
*2 ס"מ שורש ג´ינג´ר פרוס דק
*חופן פטריות פורצ´יני מיובשות
*5 כפות רוטב סויה
*2 חופנים איטריות ביצים
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
לבשל את רצועות החזה במיים רותחים (בערך 4 כוסות), עד שכמעט יתבשלו. להוסיף פטרוזיליה יבשה, הג´ינג´ר הטרי פרוס לפרוסות דקיקות, מלח, פלפל שחור, פטריות פורצ´יני מיובשות (אפשר גם שיטאקי - אבל אז צריך לפרוס לרצועות דקות) לא שרויות, את רוטב הסויה, ומבשלים עוד כחצי שעה אחרי רתיחה, על אש בינונית/נמוכה.אחרי שמוכן, לזרוק פנימה את האיטריות, ולבשל עוד מספר דקות, עד שהאיטריות מוכנות.
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן