מרק עדשים שחורות

חדשות כיפה יעל 18/10/17 09:47 כח בתשרי התשעח

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1 1/2 - כוסות עדשים שחורים מושרים ללילה ומסוננים

2 - בצלים בינוניים קצוצים

2- גזרים חתוכים לקוביות (לא הכרחי)

1/4 - כוס שמן זית או רגיל

1 - כף גדושה אבקת מרק עוף

1 - כפית כמון

1 - כפית פלפל שחור גרוס

1 - כפית מלח

1 - שן שום כתושה

כ-5 כוסות מים

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

1. מזהיבים את הבצל בשמן, מוסיפים שן שום כתושה ואת העדשים והגזרים

2. מוסיפים מים וחמרי תיבול ומבשלים עד שהעדשים רכים, תחילה על אש גבוהה ואח"כ על אש קטנה (כשעה)

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

המתכון באדיבות תבואות

כתבות נוספות