מרק עדשים שחורות

יעל 18/10/17 09:47 כח בתשרי התשעח

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1 1/2 - כוסות עדשים שחורים מושרים ללילה ומסוננים

2 - בצלים בינוניים קצוצים

2- גזרים חתוכים לקוביות (לא הכרחי)

1/4 - כוס שמן זית או רגיל

1 - כף גדושה אבקת מרק עוף

1 - כפית כמון

1 - כפית פלפל שחור גרוס

1 - כפית מלח

1 - שן שום כתושה

כ-5 כוסות מים

הוראות הכנה

1. מזהיבים את הבצל בשמן, מוסיפים שן שום כתושה ואת העדשים והגזרים

2. מוסיפים מים וחמרי תיבול ומבשלים עד שהעדשים רכים, תחילה על אש גבוהה ואח"כ על אש קטנה (כשעה)

המתכון באדיבות תבואות

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר