מצרכים
2-3 בצלים קצוצים בינוני.
4-5 שיני שום פרוסים לחצאי פרוסות.
3 תפוחי אדמה בקוביות.
4-5 גזרים חתוכים גס.
כוס עדשים ירוקות.
כוס עדשים כתומות.
4-5 מקלות סלרי חתוכים גס.
כף גדושה א. מרק עוף פרווה מומסת במים רותחים.
מלח ופלפל- לפי הטעם.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מטגנים את הבצלים ולקראת סוף הטיגון מוסיפים שיני שום.
כשהעסק מטוגן מוסיפים את כל שאר הרכיבים.
מתבלים בפלפל ומלח (כדאי לא לשים הרבה מלח כי אבקת מרק העוף בעצמה קצת מלוחה).
מוסיפים מים עד שהכל מכוסה, מביאים להרתחה ומנמיכים את האש. מבשלים כשעה וחצי על האש- אפשר לבדוק אם הגזר ותפוחי האדמה מבושלים והסלרי שינה צבע, סימן שזה מוכן.
מדי פעם כדאי לתת ערבוב, כי יש לעדשים נטיה לשקוע למטה בסיר והם עלולים להשרף.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות אמא של חברה :)