סגור

מרק מינסטרונה

יג באדר התשעב
,
07 במרץ, 2012
07/03/2012 13:26

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

1 בצל קצוץ

2 גזרים מגורדים

2 שיני שום חתוכות

2 גבעולי סלרי חתוכים

2 קישואים חתוכים לפרוסות עבות

שעועית ירוקה (אפשר קפואה)

1 קופסא קטנה רסק עגבניות

מעט שמיר קצוץ

פסטה

אבקת מרק עוף

מלח, פלפל

מעט אורגנו

כפית סוכר

הוראות הכנה

מטגנים בצל ומוסיפים את הגזר המגורד.

אחרי שהם מטוגנים מעט- להוסיף את שאר הירקות ולטגן ביחד כ-2 דקות.

מוסיפים 6 כוסות מים, רסק ותבלינים, אפשר קצת שמיר.

מביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים לפחות שעה עד שכל הירקות מתרככים.

לקראת סוף הבישול להוסיף פסטה כמה שרוצים ולבשל עוד כ-20 דקות (להוסיף לא יותר מדי פסטה, שהמרק לא יהיה סמיך מדי)

אם רואים לקראת סוף הבישול שהמרק סמיך מדי, ניתן להוסיף עוד קצת מים רותחים, לתקן תיבול, ובתאבון!

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
27.11.2020

1. דיוק במצרכים (רחל)

כמה שעועית ירוקה, כמה זה מעט שמיר וכמה זה מעט פסטה? בבקשה אל תהיו כמו הסבתות האהובות שלנו, תהיו יותר מדוייקים בבקשה.

דווח על תגובה לא ראויה
27.11.2020

2. דיוק במצרכים (רחל)

כמה שעועית ירוקה, כמה זה מעט שמיר וכמה זה מעט פסטה? בבקשה אל תהיו כמו הסבתות האהובות שלנו, תהיו יותר מדוייקים בבקשה.

דווח על תגובה לא ראויה
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

היישוב גבעת אסף. ארכיון צילום: מרים אלסטר/פלאש 90

בדרך לאישור: החוק להסדרת ההתיישבות הצעירה יוגש מחדש

קרא עוד