מרק כתום - קובה דלעת

חדשות כיפה חדשות כיפה 08/12/19 11:39 י בכסלו התשפ

צילום: דן פרץ
צילום: דן פרץ

מצרכים

1 בצל חתוך דק .

250 גרם דלעת מגורדת .

250 גרם דלעת קוביות .

50 גרם סלרי .

200 גרם תפו"א מקולף ומגורד .

1.5 ליטר מים .

150 גרם רסק עגבניות .

25 גרם מלח .

קורט פלפל שחור טחון .

10 גרם מיץ לימון .

20 גרם סוכר .

60 גרם שמן .

50 גרם אבקת מרק עוף פרווה .  

3 יחידות קובה מוכנות פירה או פטריות . (ניתן להשיג ברשתות המרקט).

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מטגנים בסיר בצל וסלרי מוסיפים את קוביות הדלעת לטיגון של 2 דקות מוסיפים את הרסק עגבניות ואז את כל המרכיבים מוסיפים טעמים .

בזמן הגשת המנה מחממים את המרק מוסיפים את הקובה ומגישים.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

המתכון באדיבות קפה גרג

כתבות נוספות