סגור

מרק כתום - קובה דלעת

י בכסלו התשפ
,
08 בדצמבר, 2019
08/12/2019 11:39

צילום: דן פרץ

פרווה
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

1 בצל חתוך דק .

250 גרם דלעת מגורדת .

250 גרם דלעת קוביות .

50 גרם סלרי .

200 גרם תפו"א מקולף ומגורד .

1.5 ליטר מים .

150 גרם רסק עגבניות .

25 גרם מלח .

קורט פלפל שחור טחון .

10 גרם מיץ לימון .

20 גרם סוכר .

60 גרם שמן .

50 גרם אבקת מרק עוף פרווה .  

3 יחידות קובה מוכנות פירה או פטריות . (ניתן להשיג ברשתות המרקט).

הוראות הכנה

מטגנים בסיר בצל וסלרי מוסיפים את קוביות הדלעת לטיגון של 2 דקות מוסיפים את הרסק עגבניות ואז את כל המרכיבים מוסיפים טעמים .

בזמן הגשת המנה מחממים את המרק מוסיפים את הקובה ומגישים.

המתכון באדיבות קפה גרג

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

מחבלים הכלואים בישראל, ארכיון צילום: חסן ג'די, פלאש 90

למרות החוק, ישראל עצרה את קיזוז משכורות המחבלים מכספי המיסים שהיא מעבירה לפלסטינים

קרא עוד