מרק כתום - קובה דלעת

חדשות כיפה 08/12/19 11:39 י בכסלו התשפ

צילום: דן פרץ
צילום: דן פרץ

מצרכים

1 בצל חתוך דק .

250 גרם דלעת מגורדת .

250 גרם דלעת קוביות .

50 גרם סלרי .

200 גרם תפו"א מקולף ומגורד .

1.5 ליטר מים .

150 גרם רסק עגבניות .

25 גרם מלח .

קורט פלפל שחור טחון .

10 גרם מיץ לימון .

20 גרם סוכר .

60 גרם שמן .

50 גרם אבקת מרק עוף פרווה .  

3 יחידות קובה מוכנות פירה או פטריות . (ניתן להשיג ברשתות המרקט).

הוראות הכנה

מטגנים בסיר בצל וסלרי מוסיפים את קוביות הדלעת לטיגון של 2 דקות מוסיפים את הרסק עגבניות ואז את כל המרכיבים מוסיפים טעמים .

בזמן הגשת המנה מחממים את המרק מוסיפים את הקובה ומגישים.

המתכון באדיבות קפה גרג

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר