מרק כרישה

שלהי הקיץ 06/12/15 18:56 כד בכסלו התשעו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

2 בצל

3-4 כרישה (לוף)

חצי חבילת כרובית קפואה

2 קישואים

2 קולרבי

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל מעט שמן. מוסיפים את הכרישה (רק החלק הלבן) קצוצה לעיגולים. ומטגנים עוד כ5-10 דק´

מוסיפים את שאר הירקות קלופים. מוסיפים מים. מתבלים במל"פ , אגוז מוסקט (אפשר גם קצת יין לבן). מכסים במים ומבשלים עד ריכוך. מועכים בבלנדר ידני.

אפשר להגיש עם פטרוזיליה קצוצה.

הערות

4 מנות

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר