סגור

מרק בצל

כה בכסלו התשסט
,
22 בדצמבר, 2008
22/12/2008 0:00

צילום: shutterstock

חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

50 גרם חמאה

1 כף שמן זית

1 קילו בצל, פרוס לרצועות

1/4 כוס קמח

1/2 כוס יין לבן יבש

1 כפית שום כתוש

1 כפית עלי טימין טריים ( או 1/2 כפית יבשים)

184 כוס אבקת מרק

5-6 כוסות מים רותחים

מלח ופלפל

הוראות הכנה

ממיסים את החמאה בסיר גדול ומוסיפים את שמן הזית.

מוסיפים את הבצל ומטגניםעל להבה נמוכה, תוך כדי בחישה

עד שהוא מזהיב.

מוסיפים את הקמח ומערבבים עם הבצל.

מסירים מהאש, מוסיפים את היין, מערבבים היטב ומגרדים את המשקעים מתחתית הסיר.

מוסיפים את השום, הטימין, ואבקת המרק.

מחזירים לאש ומוסיפים את המים. מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. מבשלים כשעה, תוך כדי ערבוב.

מתבלים במלח ופלפל.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

בחירות  צילום: פלאש 90, הדס פרוש

סקר מנדטים: נתניהו מתחזק, סער נחלש, סמוטריץ' בחוץ

קרא עוד