מרק בצל בקלי קלות

טליטלי 22/09/09 00:00 ד בתשרי התשע

מרק בצל מהיר, צילום: shutterstock
מרק בצל מהיר, צילום: shutterstock

מצרכים

בצלים

רוטב סויה

הוראות הכנה

פורסים בצלים בכמות שרוצים (3-5), מבשלים בסיר מלא מים כ-3/4 שעה, עד שהבצלים מתרככים ונהיים שקופים.

לקראת הסוף מתבלים - כארבע כפות רוטב סויה ו2-3 כפות אבקת מרק.

הערות

סיר מלא ההשראה לתיבול נתקבלה ממתכון למרק תירס של רותי קינן.

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר