מרק בצל בקלי קלות

טליטלי 22/09/09 00:00 ד בתשרי התשע

מרק בצל מהיר, צילום: shutterstock
מרק בצל מהיר, צילום: shutterstock

מצרכים

בצלים

רוטב סויה

אבקת מרק עוף/ בצל

הוראות הכנה

פורסים בצלים בכמות שרוצים (3-5), מבשלים בסיר מלא מים כ-3/4 שעה, עד שהבצלים מתרככים ונהיים שקופים.

לקראת הסוף מתבלים - כארבע כפות רוטב סויה ו2-3 כפות אבקת מרק.

טועמים ומתקנים תיבול.

הערות

סיר מלא ההשראה לתיבול נתקבלה ממתכון למרק תירס של רותי קינן.

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר