מרק אפונה מעולה

אדנית 30/08/06 00:00 ו באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

80 גרם חמאת תנובה

2 בצלים קצוצים דק

2 גזרים מגוררים דק

800 גרם אפונה קפואה

3 תפוחי-אדמה קלופים חתוכים לקוביות קטנות

מלח, פלפל שחור טחון טרי, אגוז מוסקט

7 כוסות מרק ירקות צח או מים ואבקת מרק

1 מכל שמנת לבישול 15% מסדרת השף הלבן

להגשה קרוטונים

הוראות הכנה

1. ממיסים בסיר כבד את החמאה, מוסיפים את הבצל ומטגנים 5 דקות. מוסיפים את האפונה, הגזר ותפוחי-האדמה ומתבלים במלח, בפלפל ובאגוז מוסקט. מאדים בסיר מכוסה 10 דקות.

2. מוסיפים את המרק, מביאים לרתיחה ומבשלים כ- 45 דקות על אש נמוכה. מרסקים במעבד מזון או במעבד ידני למרקם חלק, מוסיפים את השמנת מחממים ומגישים עם קרוטונים.

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

המתכון באדיבות השף הלבן של תנובה

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר