מרק אספרגוס

חדשות כיפה מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka 18/09/21 21:46 יב בתשרי התשפב

מרק אספרגוס, צילום: Teka Studio
מרק אספרגוס, צילום: Teka Studio

מצרכים

שמן זית כתית

½ בצל

½ תפוח אדמה

15 אספרגוסים ירוקים

ציר ירקות ½ ליטר

מלח ופלפל לפי הטעם

100 מ"ל חלב צמחי ללא תוספת סוכר או ממתיק

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

יוצקים מעט שמן זית בסיר בינוני. מוסיפים את הבצל ותפוח האדמה חתוך לחתיכות ומבשלים 5 דקות.

חותכים אספרגוס לשלושה חלקים ומוסיפים, מבשלים עד שהם הופכים לזהובים.

מוסיפים לסיר את הציר ואת החלב. מגבירים את האש עד לרתיחה, ואז מנמיכים. מבשלים על אש קטנה כ-20 דקות עד שתפוחי האדמה מבושלים היטב. אם רואים שאין מספיק נוזלים, ניתן להוסיף מעט מים.

טוחנים הכל יחד בבלנדר מוט ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

מגישים עם פרוסות דקות של אספרגוס גולמי וטיפות שמן זית מעל.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

כתבות נוספות