מרק אפונה סמיכה

מיכאלהיעל 16/01/08 00:00 ט בשבט התשסח

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

שתי כוסות של אפונה ירוקה (אפשר יותר וככה יצאה יותר סמיך)

3-כפות שמן

מלח

הוראות הכנה

מחממים את השמן

שמים את אפונה, ל2 דקות

מוסיפים מים

ואחרי רתיחה, על אש נמוכה

לבשל בין 2 ל3 שעות עד שלא רואים אפונה.

אחר כך לשים את המלח

מומלץ לבדוק מידי פעם ולערבב

הערות

המרק מעולה!!
מאפשר לעשות הרבה דברים!!
מומלץ כשמגישים לשים כמה טיפות של לימון טרי
-המרק הזה הוא כבד, ומשביע אז יכול להיות ארוחה העיקרי

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר