סגור

מרק אפונה סמיכה

ט בשבט התשסח
,
16 בינואר, 2008
16/01/2008 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

שתי כוסות של אפונה ירוקה (אפשר יותר וככה יצאה יותר סמיך)

3-כפות שמן

מלח

הוראות הכנה

מחממים את השמן

שמים את אפונה, ל2 דקות

מוסיפים מים

ואחרי רתיחה, על אש נמוכה

לבשל בין 2 ל3 שעות עד שלא רואים אפונה.

אחר כך לשים את המלח

מומלץ לבדוק מידי פעם ולערבב

הערות

המרק מעולה!!
מאפשר לעשות הרבה דברים!!
מומלץ כשמגישים לשים כמה טיפות של לימון טרי
-המרק הזה הוא כבד, ומשביע אז יכול להיות ארוחה העיקרי
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
16.01.2019

1. הכי טוב (מומיןאמא)

לבשל מרק אפונה בסיר לחץ. יוצא מעולה ומקצר את זמן הבישול באופן משמעותי.

דווח על תגובה לא ראויה
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

חגית משה צילום: יחצ

חגית משה היא יו"ר הבית היהודי

קרא עוד