פניני פסטו

חדשות כיפה באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka 12/01/23 16:02 יט בטבת התשפג

פניני פסטו, צילום: TEKA studio
פניני פסטו, צילום: TEKA studio

מצרכים

לפסטו:

1 צרור בזיליקום טרי

100 מ"ל שמן זית כתית מעולה

50 גרם צנוברים

1 קורט מיץ לימון

2 כפות מים

מלח ופלפל לפי הטעם

לפניני:

בגט

פסטו

כדור אחד של מוצרלה

עגבניות שרי

בצל אדום

זיתים שחורים

אורגנו

הוראות הכנה

להכנת פסטו שמים את כל החומרים במעבד מזון וטוחנים (אפשר להוסיף שמן או אפילו מים אם יש לזה טעם חזק מדי).

חוצים באגט, מורחים כל חצי בפסטו ומקשטים בשאר המרכיבים חתוכים לפרוסות.

אופים ב-180 מעלות צלזיוס במשך 20-25 דקות או עד שהפניני חום ופריך.

מוציאים מהתנור ומגישים חם.

כתבות נוספות