מצרכים
3 קישואים
1 ביצה
2 שיני שום, קצוצות
1/2 כפית אורגנו מיובש
3 כוסות גבינת מוצרלה, מגוררת
1/2 כוסות גבינת פרמזן, מגוררת
1/4 כוסות עמילן תירס
מלח פלפל לפי הטעם
1/4 כוס רוטב פיצה
הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. מגררים את הקישואים בפומפייה או במעבד מזון.
3. מעבירים את הקישואים לקערה גדולה ומוסיפים ביצה, שום, אורגנו, 1 כוס מוצרלה, פרמז'ן
ועמילן תירס ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מעבירים את "בצק הקישואים" לתבנית מרופדת בנייר אפייה, ואופים עד להזהבה. מוציאים
מהתנור למנוחה של כ-25 דקות.
5. מורחים מעל את רוטב הפיצה ומפזרים את יתרת המוצרלה בצורה אחידה. מחזירים לתנור
ואופים כ-10 דקות נוספות, עד שהגבינה מותכת והבצק פריך.
6. מגישים חם.