פיצה קישואים

חדשות כיפה מותג מוצרי החשמל גרונדיג GRUNDIG 07/05/23 11:38 טז באייר התשפג

פיצה קישואים , צילום:  באדיבות גרונדיג
פיצה קישואים , צילום: באדיבות גרונדיג

מצרכים

3 קישואים

1 ביצה

2 שיני שום, קצוצות

1/2 כפית אורגנו מיובש

3 כוסות גבינת מוצרלה, מגוררת

1/2 כוסות גבינת פרמזן, מגוררת

1/4 כוסות עמילן תירס

מלח פלפל לפי הטעם

1/4 כוס רוטב פיצה

הוראות הכנה

1. מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2. מגררים את הקישואים בפומפייה או במעבד מזון.

3. מעבירים את הקישואים לקערה גדולה ומוסיפים ביצה, שום, אורגנו, 1 כוס מוצרלה, פרמז'ן

ועמילן תירס ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

4. מעבירים את "בצק הקישואים" לתבנית מרופדת בנייר אפייה, ואופים עד להזהבה. מוציאים

מהתנור למנוחה של כ-25 דקות.

5. מורחים מעל את רוטב הפיצה ומפזרים את יתרת המוצרלה בצורה אחידה. מחזירים לתנור

ואופים כ-10 דקות נוספות, עד שהגבינה מותכת והבצק פריך.

6. מגישים חם.

כתבות נוספות