גספצ'ו תותים עם טוסט פריך

חדשות כיפה מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Küppersbusch 14/11/22 09:32 כ בחשון התשפג

צילום: קופרבוש סטודיו
צילום: קופרבוש סטודיו

מצרכים

עבור הגספאצ'ו:

600 גרם עגבניות

400 גרם תותים

40 גרם לחם

10 גרם חומץ שרי

מלח

פלפל שחור

220 מ"ל שמן זית

עבור הטוסט:

1 בצק עלים

אנשובי בשמן

עגבניות שרי

בזיליקום טרי

שמיר

לשמן הבזיליקום:

בזיליקום טרי

שמן זית

הוראות הכנה

לגספאצ'ו:

צורבים, קולפים וחותכים את העגבניות ומוציאים את הגרעינים.

מערבבים אותם עם תותים, לחם, מלח, חומץ ופלפל שחור תוך כדי הוספת שמן זית כדי לחלב את הגספאצ'ו.

מסננים ונותנים לו לנוח במקרר.

לטוסט:

חותכים את בצק העלים לחתיכות מלבניות וצולים בתנור בין שני ניירות אפייה ותבנית אפייה נוספת מעל, בחום של 190 מעלות למשך 15 דקות.

מבשלים את עגבניות השרי במקביל בתבנית אפייה עם שמן זית ומלח.

לשמן הבזיליקום:

צורבים את הבזיליקום במים רותחים למשך 5 שניות, מצננים אותו במים קרים עם מעט קרח ולאחר מכן מערבבים את העלים בשמן עד שהוא הופך לירוק.

מגישים את הגספאצ'ו בקערה, שמים מעל את הטוסט ומקשטים בעגבניות השרי, שני אנשובי מגולגלים וקצת עלי בזיליקום ושמיר. לבסוף, יוצקים מעט שמן בזיליקום על הגספאצ'ו.

כתבות נוספות