מצרכים
חומרים ל-6 מנות:
6 טורטיות
מיונז הולנדי להברשה
למלית:
350 גרם בשר טלה טחון
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות נענע קצוצה
1 כפית בהרט
מלח ופלפל שחור
להגשה:
טחינה
סלט ירקות או ירקות חתוכים
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מכינים את מלית הבשר: מתבלים את הבשר בעשבי תיבול, בהרט, מלח ופלפל.
מורחים כל טורטייה במיונז, משטחים עליה שישית מכמות הבשר ומקפלים לחצי.
מכניסים לטוסטר גריל לכ-5 דקות מכל צד עד שמשחים והבשר עשוי. לקבלת טורטיה פריכה במיוחד משמנים בשמן זית, לקראת סוף ההכנה ואופים עוד 2 דקות.
גיוון: ניתן להחליף את המיונז להברשת הטורטייה, במיונז מתובל בשום או מיונז ספייסי.
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
המתכון באדיבות המותג "מאסטר שף"