עראיס טורטייה קלוי

חדשות כיפה חדשות כיפה 17/06/18 10:02 ד בתמוז התשעח

עראיס ממולא בבשר, צילום: יח"צ מאסטר שף
עראיס ממולא בבשר, צילום: יח"צ מאסטר שף

מצרכים

חומרים ל-6 מנות:

6 טורטיות

מיונז הולנדי להברשה

למלית:

350 גרם בשר טלה טחון

3 כפות פטרוזיליה קצוצה

2 כפות נענע קצוצה

1 כפית בהרט

מלח ופלפל שחור

להגשה:

טחינה

סלט ירקות או ירקות חתוכים

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מכינים את מלית הבשר: מתבלים את הבשר בעשבי תיבול, בהרט, מלח ופלפל.

מורחים כל טורטייה במיונז, משטחים עליה שישית מכמות הבשר ומקפלים לחצי.

מכניסים לטוסטר גריל לכ-5 דקות מכל צד עד שמשחים והבשר עשוי. לקבלת טורטיה פריכה במיוחד משמנים בשמן זית, לקראת סוף ההכנה ואופים עוד 2 דקות.

גיוון: ניתן להחליף את המיונז להברשת הטורטייה, במיונז מתובל בשום או מיונז ספייסי.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

המתכון באדיבות המותג "מאסטר שף"

כתבות נוספות